×
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Полірована нержавіюча сталь або хромоване покриття?

11.02.2021
 Покриття рушникосушарок Mario ніколи не відклеюється ... тому що його немає! Адже всі рушникосушарки виготовлені з нержавіючої сталі без жодного хромованого покриття. А блиск готового виробу забезпечується високоякісним електро-плазмовим поліруванням.

 Чим відрізняється хромоване покриття від нержавіючої сталі? На перший погляд, вони ідентичні: приємно блищать, однакові на дотик. Але під час експлуатації вони показують себе зовсім по-різному.

 По-перше - сам матеріал, хромований, переважно так звана чорна сталь - це сплав заліза, який не є стійким до корозії, на відміну від нержавіючої сталі. Тому труба, покрита шаром хрому, з часом може іржавіти. Крім того, хромоване покриття може створювати плівку, чутливу до перепадів температури і вологості - а це саме те середовище, в якому використовується рушникосушарка. Хромований виріб легко пошкодити, подряпати, хромований шар тьмяніє. У той час як поверхня труби з нержавіючої сталі вічна - навіть у разі пошкодження її можна легко відшліфувати і відполірувати.
Запит співпраці