×
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Водяна чи електрична рушникосушарка ?

30.04.2022
 Практично в кожному будинку є рушникосушка, і коли виникає необхідність її заміни, багато хто стикається з труднощами вибору, оскільки асортимент на ринку сьогодні дуже різноманітний. 

 Для того, щоб зробити правильний вибір рушникосушарки, не потрібно бути фахівцем в опалювальній галузі - просто дотримуйтесь простих інструкцій. 

 Для початку давайте розберемося з типами рушникосушарок. За типом роботи вони поділяються на дві основні групи: водяні та електричні. Водяні рушникосушарки підключаються до системи опалення або гарячого водопостачання (центральної або районної). Якщо у вас в трубах є стабільна гаряча вода, то водяна модель стане для вас хорошим рішенням. Вибір водяного полотенцесушителя залежить від того, які функції ви від нього очікуєте. Наприклад, якщо в приміщенні холодно і його потрібно обігрівати за допомогою рушникосушки, то зверніть увагу на моделі зі збільшеною кількістю горизонтальних ребер - вони мають високу теплоємність. Залежно від площі приміщення, для стандартних ванних кімнат може бути достатньо рушникосушки середнього розміру (близько 80 см заввишки), для великих ванних кімнат обирайте дизайн-радіатори (від 1 м заввишки і більше). 

 Електричні рушникосушарки з сухим нагрівальним елементом - це автономні пристрої, які не потребують теплоносія. Їх можна розмістити в будь-якому зручному місці, де є розетка або доступ до кабелю живлення. Сучасні електричні рушникосушарки захищені від вологи і пилу, тому повністю безпечні для експлуатації в приміщеннях з підвищеною вологістю. Електрична рушникосушарка повинен бути економним, тому вибирайте моделі з таймером-регулятором - він допоможе вам не тільки відрегулювати потрібну температуру, але і задати тривалість роботи. 

 На вибір електричної рушникосушарки впливає кілька факторів. Для початку потрібно визначитися з її розміром. Якщо дозволяє простір, вигідніше взяти велику рушникосушарку, оскільки вона буде більш продуктивною, і на ній можна буде розмістити кілька рушників одночасно або швидко висушити білизну після прання. Електричні моделі - хороший вибір, коли у ванній кімнаті не вистачає місця, адже вони бувають різних розмірів і форм: вузькі по ширині і висоті, поворотні і навіть у вигляді стояка з гачками. У минулі часи також потрібно було враховувати сторону підключення: з правого боку буде розетка, або з лівого. Сьогодні ця проблема вже вирішена, оскільки всі електричні рушникосушарки Mario оснащені універсальним роз'ємом, який дозволяє підключити прилад з будь-якого боку. 

 Варто звернути особливу увагу на матеріали. Найнадійнішим і найвигіднішим за співвідношенням ціна-якість є нержавіюча сталь. Крім того, що при правильній експлуатації така рушникосушарка прослужить дуже довго, він ще й легко чиститься. 

 Після того, як ви визначилися з типом і розміром бажаної рушникосушарки, можна приступати до вибору її зовнішнього вигляду. Обирайте дизайн, виходячи з вашого бюджету та стилю ванної кімнати. Рушникосушарка стане родзинкою інтер'єру і неодмінно приверне увагу ваших гостей. 

 Правильний вибір рушникосушарки - запорука того, що в майбутньому вона буде щодня радувати вас сухими і теплими банними аксесуарами. А мікроклімат у ванній кімнаті буде комфортним. Якщо у вас виникли питання - напишіть нам, щоб отримати професійну консультацію.
Запит співпраці