×
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Водяні рушникосушки Mario та їх переваги

24.04.2019
 Водяні рушникосушарки - найпопулярніший і найпоширеніший тип рушникосушарок. Вони служать як для обігріву, так і для сушіння білизни в багатьох ванних кімнатах по всьому світу. Ми врахували особистий досвід та відгуки наших клієнтів, щоб постійно вдосконалювати нашу продукцію і робити рушникосушки надійними та якісними. 

 Ми використовуємо 100% труби з нержавіючої сталі. Їх якість підтверджена сертифікатом EN 442. Коефіцієнт ефективності зварного з'єднання вольфрамовим інертним газом (TIG) дорівнює 1. Це означає, що міцність шва дорівнює міцності самого металу, а ймовірність розриву по шву зводиться до нуля. Вся продукція проходить багаторівневий контроль якості та випробування тиском 22 бар, що також підтверджує надійність зварних швів. 

 Оскільки ми не наносимо на наші вироби жодного хромування, вони стійкі до корозії, перепадів температури та вологості. Блиск готового виробу забезпечується за допомогою електролітичного плазмового полірування. Дзеркально відполірована поверхня наших рушникосушарок довговічна, стійка до подряпин і вимагає простого догляду. 

 Водяна рушникосушарка - ідеальне рішення для обігріву ванної кімнати, адже він має високу тепловіддачу. Чим більше рушникосушка, тим більше тепла вона буде виробляти. Асортимент Маріо включає широкий вибір рушникосушарок у 4-х сегментах: Класичні, Практичні, Арт-дизайн та потужні Дизайн-радіатори, які відрізняються розміром, дизайном та способом підключення. Крім різних дизайнів і розмірів, ми пропонуємо покриття рушникосушок декоративним покриттям найпопулярніших кольорів. 

 Щоб рушникосушарка працювала, коли ви не користуєтеся опаленням, ви можете обладнати її спеціальним нагрівальним елементом, який вставляється в розетку. Комбінований двопаливний полотенцесушитель працюватиме в будь-яку пору року, адже вимкнути нагрівальний елемент так само просто, як і встановити, за допомогою спеціальних фірмових вентилів. 

 Компанія Mario впевнена в надійності своєї продукції, тому ми даємо довгострокову гарантію на рушникосушки з водяним підігрівом. Цей тип радіаторів прослужить не один десяток років при правильному монтажі та експлуатації. 

 Зв'яжіться з нами, щоб дізнатися більше про наші рушникосушарки. 
Запит співпраці