×
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Сторона підключення більше не має значення

16.12.2020
 Вам потрібне праве або ліве підключення електричної рушникосушарки з сухим нагрівачем? Можливо, ви ще не знаєте, оскільки не все сплановано але це вже вирішено Маріо!

 Вибір сторони підключення рушникосушки є дуже поширеною проблемою в дизайні ванних кімнат. Але нашим клієнтам не потрібно заздалегідь думати про те, з якого боку буде розетка, і як краще розмістити електричну рушникосушарку. Адже унікальна розробка - конектор Mario - дозволяє підключити електричну рушникосушарку з сухим теном до електромережі будь-якою стороною.

 Вам більше не потрібно гадати, яка сторона підключення буде більш затребуваною для ваших клієнтів; вам більше не потрібно хвилюватися, що чогось немає в наявності; оскільки кожна модель електричного полотенцесушителя, оснащена конектором, є універсальною і підійде кожному.

 Монтаж рушникосушарки з конектором дуже простий. Достатньо вибрати найкраще положення для його розміщення прямо на місці, потім вийняти вилку з боку, найближчого до розетки, і приєднати кабель - все готово до підключення!

 Конектор Mario захищений від потрапляння вологи та пилу. Тому він абсолютно безпечний і надійний. Крім того, завдяки конектору та комплекту прихованого з'єднання ви можете встановити рушникосушарку без розеток і кабелів.

 Зв'яжіться з нами і дізнайтеся більше про конектор Mario.
Запит співпраці