×
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Повний контроль над рушникосушаркою та витратами

01.06.2021
 Електрична рушникосушарка Mario з сухим нагрівачем працює тільки тоді, коли він потрібен, і допомагає скоротити витрати, оскільки споживає в 10 разів менше енергії, ніж звичайний рушникосушарка. 

 Чому рушникосушарки Mario мають низьке енергоспоживання? До 67% економії досягається завдяки таймеру-регулятору, який ми вбудували в кожну електричну рушникосушарку. Він допомагає розумно розпоряджатися ресурсами, заощаджуючи енергію і, відповідно, зменшуючи витрати клієнта. 

 Таймер-регулятор має три температурні режими: 40, 45 и 50℃. Це дозволяє вибрати відповідну температуру нагрівання, яка необхідна в даний момент. Він дуже простий у використанні. За допомогою всього 2 кнопок ви можете вибрати один з трьох температурних режимів, а також встановити час роботи: 3, 6 годин або безперервний нагрів. 

 Завдяки цьому ви можете вмикати опалення на ніч або йдучи з дому, не турбуючись про перевитрату електроенергії, оскільки рушникосушарка сама вимкнеться через заданий проміжок часу. 

 Чи дійсно це допоможе зменшити енергоспоживання в 10 разів? Розглянемо на прикладі. Якщо звичайний рушникосушарка споживає 300 Вт тепла, то рушникосушка Mario - вдвічі менше. А якщо скоротити час роботи до 6 годин на день за допомогою таймера, то витрати на електроенергію зменшаться в 10 разів. 

 Доступні електричні рушникосушки з низьким споживанням електроенергії - це майбутнє, яке вже настало. Зв'яжіться з нами, щоб дізнатися більше про електричні рушникосушарки Mario з таймером-регулятором.
Запит співпраці