×
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Кольорові рушникосушарки в інтер’єрі

04.12.2020
 Дизайн інтер'єру - не найпростіший процес, але дуже захоплюючий! Коли мова йде про ванну кімнату, дуже важливо врахувати багато деталей: функціональність, практичність, дизайн кожного елемента окремо, щоб вони ідеально підходили один до одного.

 Як вибрати рушникосушарку, яка підійде до вашого дизайн-проекту? Почнемо з трендів. Найпопулярнішими кольорами поточного сезону залишаються чорний, білий, бронзовий та золотий. Тим часом полірована нержавіюча сталь залишається класичним універсальним рішенням протягом багатьох років.

 Щоб інтер'єр ванної кімнати був гармонійним, обирайте аксесуари з однаковим кольором та поверхнею. Найпростіший спосіб зробити це - поєднати рушникосушарку, змішувач та душову кабіну в одному стилі.

 Чорно-білі кольори в сантехніці вже давно стали ознакою гарного смаку та розкішного інтер'єру. Вони елегантні та функціональні. На таких поверхнях ледь помітні краплі води, за ними легко доглядати. Також варто звернути увагу на освітлення в приміщенні. Якщо ванна кімната маленька і темна, а ви хочете зробити її візуально більшою, яскравішою і світлішою, то використовуйте світлі тони, а білий глянцева рушникосушарка стане родзинкою такої кімнати, в прямому сенсі слова. Чорний санфаянс підійде для нестандартного і сміливого дизайну, або якщо ви хочете його підкреслити.

 Бронза також є дуже універсальним кольором. Він буде доречним у найрізноманітніших стилях: від ретро і кантрі, до вишуканого бароко, шеббі-шику та улюбленого стилю останніх років - лофт. До цього кольору пасуватимуть елементи зі штучного чи натурального каменю або бетону.

 Золотий колір актуальний поза часом. Але з ним потрібно бути дуже обережним, адже такий яскравий акцент вимагає не менш розкішного оформлення всього приміщення. Якщо ваша ванна кімната буде виконана в стилі ар-деко, модерн або класицизм, сміливо обирайте рушникосушарку та аксесуари з золотим покриттям.

 І нарешті - безпрограшний варіант - полірована нержавіюча сталь. Вибір сріблястих виробів на ринку все ще залишається найбільшим, тому підібрати відповідні аксесуари до рушникосушарки з полірованої нержавіючої сталі буде дуже легко.

 Рушникосушарки Mario підійдуть для будь-якого дизайну інтер'єру, адже ми покриваємо їх декоративним покриттям найпопулярніших кольорів. В асортименті є чорний матовий, білий глянець, золото та бронза. Унікальна екологічно чиста нетоксична фарба виробляється в ЄС спеціально для Mario, вона відмінно зчіплюється з нержавіючою сталлю, ударостійка і стійка до ультрафіолету, що підтверджено різними випробуваннями.

 Кольорове покриття наноситься на нашому виробництві на власній фарбувальній лінії з використанням новітніх технологій та обладнання. А завдяки вдосконаленню методів фарбування останнім часом нам вдалося розширити асортимент моделей, які можна пофарбувати. Тому практично кожен рушникосушарка Маріо може бути пофарбований у вищевказані кольори.

 Наш менеджер з радістю допоможе вам дізнатися більше про фарбовані рушникосушарки та підібрати найкращий варіант.
Запит співпраці