×
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Електричні рушникосушарки, сумісні з побутовою технікою

10.02.2021
 Рушникосушарки Mario безпечні та сумісні з іншими електроприладами. Про це свідчить європейський сертифікат електромагнітної сумісності (ЕМС).

 Всі побутові прилади, які працюють від електричного струму, випромінюють електромагнітне поле, і чим потужніший такий пристрій, тим сильніше випромінювання. Багато хто з нас помічав, що робота багатьох приладів впливає на функціональність інших, наприклад, перешкоди, які чути в радіоприймачі або колонках, коли працює мікрохвильова піч або дзвонить мобільний телефон. Окрім дискомфорту, ці перешкоди можуть бути небезпечними, оскільки впливають на роботу інформаційних та безпекових систем, медичного обладнання (в тому числі кардіостимуляторів) і можуть бути шкідливими для здоров'я.

 Рушникосушарки Mario пройшли випробування в європейських та британських лабораторіях і отримали відповідні сертифікати якості. Вони не впливають на роботу інших приладів, оскільки захищені від магнітних полів і не створюють перешкод.

 Подбайте про свою безпеку разом з рушникосушарками Mario! Зв'яжіться з нами, щоб дізнатися більше про безпеку продукції Mario.
Запит співпраці