×
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Електрична рушникосушарка з прихованим підключенням

05.05.2022
 Уявіть, що ви спланували всі деталі майбутнього дизайну інтер'єру ванної кімнати, створили проект і почали його втілювати. Одного дня ви розумієте, що всю довершеність може зіпсувати одна маленька деталь - розетка для електричнї рушникосушарки зі шнуром, що звисає з неї. Потім ви дізнаєтеся, що можна зробити приховане підключення, але для цього електрик перерізає кабель, щоб з'єднати його з електромережею всередині стіни - отже, все може бути не так гарно, як ви собі уявляли раніше, і скасовує всі гарантійні зобов'язання. Цей драматичний сценарій не стане реальністю, якщо ви придбаєте електричний полотенцесушитель Mario з сухим нагрівачем!

 Всі електричні рушникосушки Mario мають можливість прихованого підключення. Цей метод дозволяє прокласти кабель від стіни безпосередньо до рушникосушки, прикриваючи з'єднання декоративним елементом, без монтажу розетки.

 Це безпечно. Клієнтам не потрібно турбуватися про легкодоступну розетку у ванній кімнаті або боятися, що діти до неї дотягнуться.

 Це акуратно. Жодні шнури не будуть відволікати увагу від дизайну ванної кімнати та виділятися на ній.

 Це зручно. Цей вид установки дуже простий, немає необхідності спеціально монтувати розетку. Приховане з'єднання полегшує прибирання, і ніхто не заплутається в шнурі живлення.

 Цей варіант не потребує додаткових витрат. Маріо надає повний набір необхідних елементів для підключення, що не потребує додаткових гвинтів, гайок, клем. Все необхідне вже є в комплекті кожного електричного полотенцесушителя Mario з універсальним кріпленням.
Запит співпраці