×
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Комбінована рушникосушарка

03.05.2019
 Водяна рушникосушарка підключена до системи опалення або гарячого водопостачання. І коли це централізована мережа, не можемо впливати на температуру води в усій системі: нестабільна подача гарячої води влітку, а більшу частину року опалення взагалі відсутнє. Водяна рушникосушарка не працює без гарячого водопостачання, тому, якщо ви хочете уникнути цих проблем, ви можете зробити його двопаливним. 

 Двопаливний або так званий комбінована рушникосушарка Mario - це водяна модель, оснащена додатковим нагрівальним елементом. Електричний ТЕН встановлюється в стояк рушникосушки за допомогою спеціального клапана. На час неопалювального сезону доступ до централізованої мережі перекривається, а ТЕН вставляється в розетку. У холодну пору року ви просто вимикаєте ТЕН з розетки і відкриваєте вентиль, щоб відновити подачу гарячої води.

 Тепловіддача двопаливної рушникосушарки вища, ніж електричної, а це означає, що ви можете використовувати її для обігріву та підтримання здорового рівня вологості, а не тільки для сушіння білизни. Залежно від того, який нагрівач ви вибрали для рушникосушки, вона може мати різні режими роботи і регулювання температури.

 Ви можете вибрати бажану модель рушникосушки та один з 4-х нагрівальних елементів з серії Mario. Майже кожну водяну модель можна перетворити на комбіновану. Рекомендована потужність нагрівача вказана в описі обраної рушникосушки на сторінці товару на нашому сайті. 

 Зробіть своє опалення ефективним і використовуйте як потужність водяного радіатора, так і електроенергію як джерело енергії. Зв'яжіться з нами, щоб дізнатися більше про двопаливні рушникосушки Mario. 
Запит співпраці