×
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Більше ефективності з аксесуарами для рушникосушарок

01.05.2022
Отримайте ще більше місця для сушіння одягу та рушників! Розширте функціональність рушникосушарки за допомогою аксесуарів Mario: фірмових гачків та поличок.

Збільшити корисну площу можна завдяки стильним гачкам з нержавіючої сталі. S-подібні гачки підійдуть для будь-якої рушникосушарки з горизонтальними ребрами: як для ребер з круглої труби, так і для моделей преміум-класу з ребрами квадратного перетину. Вони продаються в комплекті з 2 одиниць, тому, купивши один набір, ви відразу отримаєте два гачки для додаткових рушників. На таких гачках також зручно зберігати сухі рушники - вони завжди будуть теплими.

Поворотні полички кріпляться зверху до стояка водяного рушникосушки з будь-яким перетином. Кожна має два поворотних елементи різної довжини у двох розмірах: 70/50 мм і 250/200 мм. Довга поличка слугуватиме додатковим ребром для рушникосушки, а для зручності її можна повертати в будь-який бік. Короткі полиці виконують роль гачків, на які можна повісити найбільші рушники і навіть важкі халати.

Класичну полицю можна розмістити в будь-якому місці для зручного зберігання рушників. Вона складається з двох рівнів: компактної полиці вгорі та нижнього ребра, на яке можна повісити рушник. Розміри такої полиці складають 660х210х270 мм.

Не соромтеся писати нам, щоб отримати більше інформації про аксесуари від Маріо.
Запит співпраці