×
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Как выбрать полотенцесушитель?

08.06.2022
 Якісний і функціональна рушникосушарка у ванній кімнаті - запорука вашого комфорту. Сьогодні на ринку представлено безліч варіантів за дизайном, конструкцією та типом підключення - складний вибір для тих, хто ніколи цього не робив. Але ми розповімо, як вибрати рушникосушарку для ванної кімнати без зайвих турбот, і поділимося основними моментами, на які варто звернути увагу.

  На першому етапі потрібно визначитися, який тип рушникосушарки вам потрібен: водяна або електрична. Водяна рушникосушарка підключається до системи опалення або гарячого водопостачання (як централізованого, так і центрального). Для установки моделі такого типу необхідно проконсультуватися з сантехніком, оскільки без його допомоги при монтажі не обійтися. Електричний рушникосушарка не залежить від будь-яких труб, для його роботи потрібна тільки електрика: розетка або кабель живлення від стіни - він буде працювати в будь-який сезон. Сучасні електричні моделі споживають дуже мало електроенергії. 

 Крок другий - визначитися з призначенням. Чи будете ви використовувати рушникосушку переважно для сушіння білизни або для обігріву приміщення? Від цього буде залежати розмір, тип і потужність моделі. Як вибрати рушникосушку для ванної кімнати, якщо вона потрібна для обігріву? Для обігріву ванної кімнати ідеально підійде водяний рушникосушарка. Чим більша площа приміщення, тим потужнішою і більшою має бути рушникосушка. Потужність обігріву також залежить від кількості ребер і діаметра труб. Наприклад, труби з квадратним перетином мають велику площу нагріву, відповідно, у них вища тепловіддача і ККД. 

 Матеріал, з якого виготовлені рушникосушарка, також має велике значення. Як вибрати міцний рушникосушарка на довгі роки? Найбільш вдалим варіантом будуть вироби з нержавіючої сталі. Вони доступні за ціною, довговічні, стійкі до корозії, агресивних середовищ і високого тиску. Такі рушникосушки підходять для експлуатації як від районних, так і від центральних тепломереж. Полірована нержавіюча сталь прослужить десятиліттями й щодня радуватиме дзеркальним блиском, оскільки не потребує хромування, на відміну від дешевшої так званої чорної сталі. 

 Regardless of whether you are renovating a new apartment or replacing an old obsolete heated towel rail, following these instructions you will definitely be able to choose what you need:
  1. - Визначтеся з типом рушникосушки: водяна (для підключення до труб системи опалення) або електрична (для підключення до розетки).
  2. - Обирайте розмір і параметри рушникосушки: велика і потужна для обігріву, або маленька і компактна для сушіння рушників.
  3. - Зверніть увагу на матеріал: найкращим рішенням з точки зору ціни та якості є нержавіюча сталь.
 

 Ці прості кроки допоможуть вам вибрати правильну рушникосушарку для вашої ванної кімнати. Якщо ви все ще сумніваєтеся, зв'яжіться з нами, щоб отримати ще більше рекомендацій ;)
Запрос сотрудничества