×
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Рушникосушарка для опалення

01.05.2022
 Щоразу при виборі рушникосушки для ванної кімнати покупці стикаються з однією і тією ж проблемою: асортимент широкий, але яка саме підійде мені? Для більшості рушникосушка - це не просто предмет для сушіння рушників, а й джерело опалення у ванній кімнаті. Тому багато хто шукає рушникосушку з функцією обігріву. 

 Давайте розберемося у всьому. Для того, щоб впоратися з обігрівом приміщення, рушникосушарка повинна бути великою і потужною - чим більша площа приміщення, тим потужніша і більша потрібна рушникосушка. Електричні моделі мають оптимальну температуру для сушіння білизни, вони спеціально для цього призначені, тому використання такої рушникосушки в якості обігрівача буде неефективним. 

 Водяні моделі найкраще впораються з обігрівом приміщення. Водяна рушникосушарка підключається до системи опалення або гарячого водопостачання, тому температура води в ньому буде прямо залежати від температури в системі. Моделі з великою кількістю ребер будуть виробляти більше тепла - такий варіант підійде для обігріву просторого приміщення. Рекомендуємо звернути увагу на наш сегмент Дизайнерські радіатори - там представлені найпотужніші та найпродуктивніші моделі рушникосушарок зі збільшеною площею обігріву. 

 Якщо виникає необхідність використовувати водяну рушникосушарку для обігріву ванної кімнати влітку, коли вода в системі опалення холодна, то її можна модернізувати в двопаливну. За допомогою набору спеціальних вентилів встановлюється ТЕН, перекривається доступ води з системи, і рушникосушка заповнюється теплоносієм. Сучасний ТЕН дозволяє регулювати температуру та режим роботи за власним бажанням. В асортименті Mario представлено 4 моделі ТЕНів, кожна з яких має кілька варіантів потужності, а також все необхідне для їх встановлення та перетворення водяного полотенцесушителя в комбінований. 

 Як визначитися з розміром рушникосушарки відносно об'єму приміщення? Якщо об'єм приміщення 4-8 м3, то розміри рушникосушки будуть варіюватися від 50х40 см до 60х60 см, якщо об'єм 8-11 м3 - розміри від 80х40 см до 100х40 см, якщо об'єм приміщення 12-17 м3, то рекомендовані розміри від 100х60 см до 120х60 см. Також необхідно враховувати, наскільки в приміщенні холодно і яка температура теплоносія в системі, і вносити корективи з урахуванням цього. 

 Скориставшись усіма цими порадами, ви легко зробите свій вибір на користь продуктивної рушникосушарки, який буде зігрівати і радувати вашу сім'ю кожен день! Якщо у вас залишилися питання, зв'яжіться з нами, щоб отримати професійну консультацію.
Запит співпраці