×
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Ще більше економії завдяки Eco Mode

01.02.2021
 Ще більше економії? Так! Відтепер всі електричні рушникосушарки Mario з сухим ТЕНом мають нову додаткову функцію в таймері-регуляторі. Вона дозволяє відключити постійний нагрів і використовувати тільки таймер на 3 або 6 годин. 

 Економічний режим необхідний, якщо у вас є маленькі діти, які пізнають світ і люблять натискати на кнопки, або якщо ви власник готелю - для розумного розподілу ресурсів. Або якщо ви заклопотані і можете просто забути вимкнути рушникосушарку після використання. 

 Як увімкнути цей режим? Дуже просто. Потрібно натиснути кнопку таймера, утримувати її, потім натиснути кнопку температури і відпустити обидві через 5 секунд, після чого рушникосушарка вимкнеться. Потім увімкніть її звичайним способом. Все готово! Щоб повернутися до режиму постійного нагріву, потрібно повторити ті ж самі дії. 

 З новим екорежимом, що відключає постійний нагрів, вам більше ніколи не доведеться думати про необхідність вимкнути рушникосушарку. Розумне, зручне та легке керування рушникосушаркою - що може бути краще? 

 Не соромтеся звертатися до нас, щоб дізнатися більше про особливості рушникосушок Mario!
Запит співпраці