×
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Максимум економії енергії з Eco Mode

09.02.2023

Щодня українці стикаються з новими проблемами, в тому числі енергетичними. В той час як науковці розробляють нові способи видобутку енергії, інженери зменшують енергоспоживання пристроїв та техніки, якою ми користуємося. Такі зміни торкнулися і рушникосушарок, адже сучасна електрична рушникосушарка з сухим нагрівачем споживає зовсім небагато електроенергії - вдвічі менше в порівнянні зі стандартною водяною рушникосушаркою з ТЕНом. Але це споживання можна скоротити ще більше! Ми розкажемо як.
 
Найпростішим та найефективнішим способом економії є розумне використання приладів - а саме обмеження часу роботи приладів, коли вони працюють надлишково. Зверніть увагу, скільки техніки у нас вдома просто увімкнено в розетку, частина з яких працює марно: наприклад, роутер роздає інтернет, коли нікого немає вдома, а рушникосушарка сушить вже сухі рушники. Мабуть, ніхто не має часу, щоб слідкувати за кожною розеткою та приладом. А у випадку з рушникосушаркою і поготів - адже рушник сохне в той час як ми спимо або на роботі. Тому сучасні проблеми потребують технологічних рішень, і воно в нас є.
 
Кожна електрична рушникосушарка Маріо обладнана таймер-регулятором з режимом Eco Mode для керування часом роботи та температурою нагріву. Він дозволяє встановити час роботи на 3 або 6 годин. Режим Eco Mode, у свою чергу, вимикає можливість постійного нагріву, і рушникосушарка працює лише за встановленим таймером. Активувати режим Eco Mode дуже просто. Для цього потрібно затиснути кнопку таймера, не відпускаючи її натиснути кнопку нагріву, та тримати 5 секунд, після чого рушникосушарка вимкнеться. А тоді увімкнути її звичним способом.
 
В більшості випадків ми не використовуємо електричну рушникосушарку для обігріву ванної кімнати, тому її постійна надлишкова робота призводить до надмірного використання електроенергії. Відповідно до розрахунків 3 години роботи рушникосушарки достатньо для того, щоб повністю висушити рушник. Якщо сушити рушники двічі на день - вранці та ввечері, то достатньо лише 6 годин корисної роботи рушникосушарки на добу - протягом решти часу, а це 18 годин, вона працює марно! Режим Eco Mode дозволяє користуватися рушникосушаркою лише тоді, коли потрібно - протягом 3-6 годин на добу для висушування речей. Це дозволить скоротити споживання електроенергії в 4, а то й у 8 разів на добу.
 
Завдяки режиму Eco Mode можна не хвилюватися за те, чи не залишили ви поспіхом рушникосушарку в режимі нагріву на весь день - адже вона автоматично вимкнеться зі спливом 3 або 6 годин, а ваші рушники будуть чекати на вас вже висушеними. Також Eco Mode просто незамінний, якщо у вас є маленькі діти, які пізнають світ натискаючи різні кнопки, і можуть випадково ввімкнути постійний нагрів сушарки - в режимі Eco Mode така опція недоступна.
 
Електрична рушникосушарка Маріо в режимі Eco Mode дозволяє скоротити споживання електроенергії до 87%! А це не лише економія ваших коштів, а й невеличкий, але такий потрібний, вклад в розумне використання ресурсів країни.
Запит співпраці