×
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Типи нагрівальних елементів Mario для водяної рушникосушарки

16.06.2022
Як сушити рушники в теплу пору року? Це питання хвилює власників водяних рушникосушок, адже більшість з них підключені до системи опалення, яку влітку відключають. Ця проблема вирішується просто - додайте до рушникосушки обігрівач Mario, і він буде працювати весь сезон: взимку від опалення, влітку - від розетки.. У серії Mario є чотири типи нагрівальних елементів, кожен з яких має різну потужність. Потужність нагрівача слід вибирати, виходячи з розміру рушникосушарки. Рекомендована потужність нагрівача для кожної моделі вказана в її специфікації. Нагрівач може бути встановлений за допомогою спеціального клапана нагрівача, який дозволяє включати і вимикати його без демонтажу. . Кожен нагрівальний елемент Mario має свої особливості:.
  • REG - найпростіший нагрівач, здатний підтримувати температуру до 60°C і має біметалевий датчик температури. Потужність тепловіддачі - від 120 до 600 Вт.
 
  • MEG - завдяки електронному датчику має 5 температурних режимів від 30 до 60°C. Оснащений модулем захисту від замерзання, перегріву та швидкого підвищення температури. Потужність тепловіддачі - від 120 до 600 Вт.
  • MOA - дозволяє встановити температуру обігріву на 2 години, а потім автоматично повертається до нормального режиму роботи. Індикація аварійної ситуації, що дозволяє уникнути несправностей. Потужність теплової потужності - від 300 до 600 Вт.
  • KTX - програмований терморегулятор, має 5 рівнів нагріву від 30 до 60°C, оснащений LED-дисплеєм, таймером і має ІЧ-порт, що дозволяє керувати ним за допомогою зовнішнього програматора. Потужність нагрівального елементу - від 200 до 600 Вт.
Не залишайтеся з мокрими рушниками - зробіть свою водяну рушникосушку якісним оновленням! Зв'яжіться з нами, щоб отримати більше інформації про нагрівальні елементи Mario!
Запит співпраці