×
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Безпечні та екологічні рушникосушарки

30.09.2021
 Рушникосушарки Mario безпечні для здоров'я. Всі вони сертифіковані в ЄС, Великобританії та Ізраїлю і мають сертифікати безпеки та якості, які це підтверджують. Кожен рушникосушарка відповідає вимогам Директиви про обмеження використання небезпечних речовин (скорочено RoHS), тому відповідає вимогам RoHS.

 У процесі виробництва наших рушникосушарок ми використовуємо спеціальні екоприпої, які не містять жодних токсичних речовин, таких як свинець, олово, ртуть або кадмій. Тому наші рушникосушарки абсолютно безпечні для здоров'я та екологічно чисті.

 Чому свинець такий небезпечний? При нагріванні він може виділяти пари свинцю. Вдихання цих парів може призвести до різних захворювань, впливаючи на нервову систему та роботу нирок, викликаючи серцево-судинні захворювання, підвищуючи кров'яний тиск, а також є дуже небезпечним для майбутніх мам. Щоб переконатися, що ваша побутова техніка не містить свинцю та інших токсичних речовин, перевірте, чи відповідає вона вимогам директиви RoHS, яка зазвичай позначається спеціальним символом на упаковці.

 Обираючи рушникосушарки Mario, ви дбаєте про себе та свою родину, адже можете бути впевнені в надійності та якості нашої продукції.
Запит співпраці