×
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Безпечні електричні рушникосушарки

10.07.2021
 Електричні рушникосушарки Mario безпечні та надійні. Усі вони відповідають вимогам Директиви про низьку напругу (LVD) і мають відповідний сертифікат якості. Ця директива ЄС гарантує, що прилад належним чином захищений від ураження електричним струмом, а всі ризики враховані та усунені. Крім того, вимоги включають наявність захисту від високих температур, радіації та механічних впливів. 

 Використання електроприладів у побуті може призвести до ураження електричним струмом, особливо якщо ці прилади неякісні, оскільки виробник нехтує безпекою. Причиною цього є відсутність захисту та тестування таких приладів. Ми дбаємо про безпеку наших клієнтів, тому робимо все можливе, щоб забезпечити максимальну надійність наших рушникосушарок. 

 Всі рушникосушарки Mario сертифіковані в ЄС та Великобританії. Обираючи нашу продукцію, ви отримуєте товар від українського виробника з європейською якістю. 

 Подбайте про себе та свою сім'ю з електричними рушникосушарками Mario! Зв'яжіться з нами, щоб дізнатися більше про безпеку продукції Mario.
Запит співпраці